katt

kände att det var dags igen, ett tag sen sist!

Julen har varit jättemysig. jag har ätit 102 kilo choklad och inte så mycket julmat (blä) umgåtts med mormor, fått massa fina julklappar osvosv. 110 cm snö har min gård även blivit täckt av.. och ja, jag mätte själv, med tumstock och allt ;) Men nu räcker det , nu är det bra.. och tacka gudarna för att det är ett år kvar tills nästa jul!

  • 3000 kronor
  • 300 kronor på makeup store
  • franskmanikyr-kit
  • 60 kronor på triss
  • en kokbok
  • 4 tröjor
  • ett par leggings
  • en klocka
  • en halsduk
Det var typ vad mina klappar innehöll, och jag måste erkänna att jag är mer en nöjd :) sedan ska mamma bjuda på en klippning och ett träningskort. (kärlek till dig mamma)

Förövrigt måste jag bara tillägga att studentklänningen är fixad och klar. så när ni andra har ångest över vad ni ska ha på er och springer omkring på stan som galningar så ska jag bara skratta åt er =D haha okej , detdär lät typ taskigt.. men det är sant!

Imorgon blir det en runda på stan. Ska korta ner bandet på klockan, besöka banken och inhandla lite smink till nyår. Och på tal om nyår, gott nytt år! (för jag antar att jag inte kommer skriva nåmer innan dess) PUSS

morning

Godmorgon, sitter och dricker mitt morgonte och ser vakna med the voice, har även fått i mig två rostade mackor med ost och marmelad, gott var det! Duschat har jag också hunnit göra.

ÅÅÅÅHHH vad jag vill ha jul nu, ge mig lov!!!! nununununu




jul jul strålande jul!

Det var inte igår , jagvet.

Det är så himla härligt att snön äntligen kommit. Sitter här inne och myser med tända ljus och har världens julstämning=D Dricker te gör jag också! det behövdes, höll på att frysa häcken av mig (A) Idag börjar jag 08.15 (död till thoren) och går till 13.55.. känns ju lagomt kul, som alltid HEHE. Nejmen snart är det helg, så jag ska väl inte klaga =D och snart har vi jullov förfan! kunde gärna fått vara den 18:e idag, men det är väl bara att härda antar jag. Hörde rykten om att det bjuds på julfika imorgon, men är inte säker.. kunde vi inte fått det idag istället, orkar inte med programhanteringen alltså, drygare kurs finns nog inte! (believe me)

ska snart slänga mig i duschen
ska bara äta en mandarin först
och dricka några tekoppar till (A)

Hoppas ni andra (normala människor) sover som stockar just nu=d
PZZZZZZZ


RSS 2.0