VAD GÖR VI?


the space in between


remember

I veckan har jag umgåtts med lisa, hanna och cissi. Har nog varit med cissi varje dag hela veckan faktiskt, men inte klagar jag! Har städat lite hemma, lagat mat och sysselsatt mig med andra tråkiga saker bara för att ha nånting att göra. Väntar på att arbetsförmedlingen ska höra av sig och berätta vad jag ska få för jobbcoach.. men det verkar ju inte hända. jag har kanske missuppfattat hela situationen, är det jag som ska höra av mig(?) har dom inte ringt innan fredag får jag väl ta saken i egna händer helt enkelt!

Den här veckan har faktiskt inte alls varit bra om jag ska vara ärlig. Så mycket som hänt.. och att mina vänner inte heller mår bra gör det bara jobbigare. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, eller om jag ska skriva om det överhuvudtaget så jag tror nästan jag skippar det. Allting ordnar sig väl så småning om..


Everything is the same, evev when it´s different.

Flyttade hem till skellefteå för två dagar sen, men alla saker är fortfarande kvar i övik. Och eftersom jag lyckats köra sönder bilen så blir dom nog kvar där några veckor medan bilen är på verkstaden. Förra veckan var alex hos mig, hur kul som helst. Igår var jag på arbetsförmedligen och gjorde en halndlingsplan, inte fullt lika roligt. Idag har jag ingen aning om vad som händer. Imorgon blir det kanske häng med edvard. Och i helgen förhoppningsvis fest med en massa sköna människor! Ute är det kallt som fan (fjorton minusgrader) och marken är alldeles vit. Vintern har kommit till norrland, alldeles för tidigt.


RSS 2.0