Each morning you choose to move forward or to simply give up.

Klockan är nu 08.30 och jag har redan hunnit starta 4 tvättmaskiner, städat mina garderober, torkat borden, rengjort spisen, rensat kylen, plockat bort allt från golvet och slängt sopor. Kan ju säga att jag är mer än förvånad över hur duktig jag är eftersom jag är så trött att jag snart faller ihop. Medan jag nu väntar på att kläderna i torktumlaren och torkskåpet ska torka hade jag tänkt dammsuga, ringa hyresvärden, ringa studievägledaren, duscha och äta. Ser nog ut som att jag hinner med 12.30 bussen faktiskt!


fråga

Fick en fråga som jag hade tänkt svara på, kanske är fler som undrar.

Julia
om dagens att göra lista: Vad är det jag hör, ska du flytta hem igen? Trivs du inte med skolan, programmet? eller är det bara ren hemlängtan?

Varför jag flyttar hem beror på att jag saknar motivation till att plugga. Utbildningen är väl rätt rolig, kanske inte så rolig som jag tänkt mig, men fortfarande rätt kul. Det är mest för att jag inte orkar komma hem från skolan och sätta mig med skolarbete i ytterliggare flera timmar. När jag kommer hem vill jag vara ledig, göra nånting annat. Nu vill jag jobba arslet av mig, och resa, sen vill jag plugga, när motivationen kommit tillbaka :)

dagens att göra lista

  • Prata med Annika om lägenheten
  • Ringa Helen angående skolan
  • Gå förbi universitetet
  • Boka tvättid
  • LUNCH
  • Rensa kylen, frysen och skafferiet
  • Handla
  • Städa
  • Hämta min ungsform och hamburgedressing hos aida, samt fråga om ett recept
  • MIDDAG
  • Diska och fortsätta städa
  • Dö i sängen framför tvn.

YEY, kan bli en superdag! eller inte.. men sånt som måste göras tyvärr.


eddiiebooii

glömde säga att edvard är bäst i hela världen och jag saknar honom mer än allting annat!


Miserable mornings, neverending nights.

Jag saknar gymnasiet, alla kompisar och mitt liv då. Allt var så enkelt. Ändå klagade man. Klagade på mycket plugg, äcklig mat i skolan. Man klagade på lärarnas tråkiga lektioner och bristen på saker att göra i Skellefteå. Nu, nu skulle jag göra vad som helst för att få återvända till mitt liv hemma, till mitt liv som Nina Winnberg i klass tbs3b. Det är inte samma sak längre, även om man kommer hem. Människor har flyttat, fått jobb eller börjat plugga. Det är inte som förr. Det går inte längre att ses när man vill. Det går inte att vara spontan på samma sätt. Jag saknar Skellefteå stad, mina vänner, min klass, utekvällar på station, mat på subway. Jag saknar alla mysiga hemmakvällar, allt skitsnack, alla skratt. Jag vill vara tillbaka i min värld för exakt ett år sen. Livet då var underbart och det inser jag först nu. Det är först nu som jag förstår hur bra man faktiskt hade det. Man bodde hemma, fick allting serverat, hade kompisarna nära och en vardag med rutiner. En rolig vardag dessutom. Det är först nu som jag ångrar att man inte uppskattade saker mer än man gjorde. Jag skulle göra vad som helst för att få min gymnasietid tillbaka. Med samma klass, samma människor. Jag saknar det verkligen.




memories.

kollade igenom alla bilder jag har på datorn. nostalgi. saknar allt där hemma, alla kompisar, mitt liv. jag vet att det inte kommer bli samma sak när jag kommer hem igen. det är tråkigt. livet förr var underbart. bara att ta nya tag. blandade bilder från nästan alla album.



grekland 06

klassresa till göteborg 07

carros stuga 07

polen 07

ridning med ida och sofie 08

skolavslutning 08

stugan 08

stadsfesten 08

julfesten 08

en helt vanlig dag på skolan 09

misdommar 09

trästocksfestivalen med amanda 09

stadsfesten 09

halloween 09

london med treorna 10

stockholm med lisa, tobias och erik 10

studentveckan 10

studenten 10

alanya med lisa 10

flytt till örnsköldsvik 10


I'm trying so hard to hide, all these feelings inside.

min hyresvärd verkar inte alls vara särskilt sugen på att prata med mig. har både skickat mail och testat ringa utan resultat. ska testa ringa imorgon igen, annars går jag förbi på kontoret. ska nämligen säga upp lägenheten imorgon, och troligtvis också hoppa av skolan. måste bara prata med syven så jag vet hur allting går till när man skriver ut sig. sen är det bara att höra av sig till csn och säga upp bidraget, adressändra igen, och sen flytta hem.  längtar.


I hate so close we are, yet so far away.


hata rubriker

det är väl kanske dags för lite uppdatering efter nästan två månaders uppehåll. i mitt liv händer det väl inte överdrivet mycket. går i skolan, lagar mat, tvättar, städar, diskar, ser film och serier, umgås med vänner, festar, sover. väntar på att min hyresvärd ska svara på mitt mail så att jag så snart som möjligt kan säga upp lägenheten och flytta härifrån. känns tråkigt, men samtidigt skönt att få släppa taget. kommer dock sakna min söta lilla etta.

förra veckan tillbringade jag i göteborg, eller i fjärås rättare sagt, hos alex. det var underbart. vi gjorde väl inget speciellt. umgicks med vänner, sjöng singstar, käkade pizza och donken, såg film osv. men jag behövde det, en vecka utanför övik. en vecka med alex.

imorgon hoppas jag att jag hör av annika så jag vet hur framtiden ser ut för mig och min lägenhet. sen så hade jag tänkt gå förbi arbetsförmedlingen, men då behöver man tydligen sina gamla betyg och dom har jag nog tyvärr inte här i övik, så det får jag ta efter helgen. sen ser det ut som jag ska bli bjuden på middag hos klara och jimmy. på tisdag och onsdag ska det tvättas, städas och gå i skolan. på torsdag ska jag hem och där stannar jag till på lördagmorgon. sen på kvällen kommer alex!!!

PS. det är på stränga order från mamma och lillasyster som jag nu bloggar. hoppas ni läser och njuter!


RSS 2.0