.

.

tep

Känner mig hängig idag, sjuk och tråkig. Har sovit massor men det verkar inte hjälpa. Ont i huvudet har jag också. Längtar tills mina glasögon är klara!!!! Förhoppningsvis blir morgondagen bättre så jag ska försöka att inte deppa även om jag knappt kan låta bli.

London nästa söndag. Känns underbart. Lite trist att vi har så pass lite fritid, men det är ju somsagt en studieresa så man ska väl inte förvänta sig så mycket annat. Hoppas bara att vi får tid till att gå på madame tussauds. Bussresan kommer förmodligen bli drygast i världen, men vi överlever nog ändå. Ska bli skönt att slippa apu, är rätt less nu. Men jag får se till att härda ut i 7 arbetsdagar till.

Igår klippte jag mig, ungefär en decimeter. Vart helt okej faktiskt. Imorgon ska jag hämta min studentklänning och sedan umgås med lisa!

oth

Dom senaste tre dagarna har jag blivit helt besatt av one tree hill! Jag har sett det förut, så gott som alla avsnitt men i förrgår fick jag för mig att se om alla, frånbörjan. Kan man vara kär i en serie så är jag det.



hund

I helgen var jag på jokkmokks marknad tillsammans med sex tjejer från turismkursen. Det var helt ok, inget jag kanske skulle göra om men som sagt helt ok, bilderna från resan kommer upp på bloggen när jag får dom av Maria. Helgen i övrigt bestod av filmkväll hos carro och sedan hemmamys med världens bästa pojkvän!

Känner att jag är sämst i världen på att blogga, har faktiskt fått lite klagomål över det. Jag som inte trodde att det var någon som ens orkade kika in här längre, men tydligen! Ska bättra mig, jag lovar. Har mest bara brist på inspiration och motivation. Ingenting speciellt händer i mitt liv känner jag och då är det lite onödigt att skriva ner det, men ska försöka komma på något trevligt att dela med mig av.

Tre veckor kvar av praktiken, sen väntar london!!!! känns mer än okej faktiskt, gruvar mig lite inför bussresan till och från arlanda bara, men det går nog bra hoppas jag. Nu står sömn på schemat om jag ska överleva morgondagens slit på apun.

apa

Idag har jag minst sagt varit produktiv. Beställt tid för synundersökning, bokat klipptid och skaffat abonemang till mobilen, tränat med lisa har jag också hunnit med. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, förutom apun då, men den som lever får se.. någonting händer nog.

har somsagt apu nu i tre veckor till och varje vardag mellan 9-15 befinner jag mig på Victoria Hotel och Café. Där får jag hacka grönsaker, göra mackor och diska typ. Imorgon ska jag lära mig kassan lite bättre, kan vara kul, roligare än att stå i disken iallafall. Ska nog snart krypa ner under täcket tror jag, det väntar ju trots allt en morgondag imorgon också!


RSS 2.0