090831

fortsätter med kass uppdatering, känns som att det är min stil ;) Skolan har varit ok! Började lite väl tidigt (08.30) Hade psykologi och religion sen slutade jag strax före 13.00. Psykologiläraren verkar skön, kommer nog bli ett bra år känner jag. Och kung schema fick jag då också

Man kanske inte ser sådär jättebra men ni ser ju säkert att jag inte har så många lektioner i veckan. (de inringade kurserna är de kurserna jag läser) Iallafall fram till vecka 42. Det är nämligen så att vi blockläser många av kurserna i år. Vi läser alltså inte "terminsvis" utan vi läser vissa kurser jättemycket under en viss period sen lämnar vi den bakom oss. På ett sätt är det jätteskönt men samtidigt skulle det vara döden om man blir sjuk eller råka försova sig någon timme. (Bry er inte om den gula lappen i hörnet)

  • Måndag: 10.15 - 13.20
  • Tisdag: 11.10 - 15.30
  • Onsdag: Ledig
  • Torsdag: 11.55 - 13.55
  • Fredag: 13.40 - 14.40
Har alltså sammanlagt 6 lektioner i veckan, ett par veckor nu. Äckligt skönt om jag får säga det själv! Sen taggar vi studenten den 11 juni 2010 ;)

Nu ska jag och mitt plåster på hakan snart bege oss mot lovisa. Ska bara slänga på mig nå andra kläder, ta med mig nån film (?) och sedan sätta mig på cykeln. Hörs när jag kommit hem. GODKVÄLL!

 


090830

Hej, kass uppdatering jagvet. Skitsamma!

Helgen har varit världens lugnaste och jag och tobias har inte gjort någonting speciellt. Sett film och paradise hotel, bakat och ätit blåbärspaj TYP. Jag tror inte heller att jag någon bild att bjuda på. Hörs sen puss!

no one wants forever

Kom till skolan drygt en timme för sent, lekte lekar, åt tacos på matfesten, körde bil, pluggade lite teori, gick hem, åt middag, for till lisa, åt glass med lisa, hjälpte lisa med svenskaläxan, cyklade hem, sitter här!

Imorgon väntar en välbehövlig sovmorgon. Klockan 12.30 ska jag befinna mig på körskolan för att ha föreläsning i 3½ timme för länge. Riskettan så att säga. ääääh jag överlever! Huvudvärk och tunga ögonlock, sängen lockar. Vi hörs imorgon puss!

090827

Nu är jag redo att fara till skolan! Emmy kommer snart och hämtar mig hoppas jag. Fast det är lungt, hittills är vi ju bara 50 minuter sena. Tror hur som helst inte att det är någon fara eftersom vi bara har "samarbetsövningar" idag på schemat. Efter skolan ska jag köra, hörs sen pussss.


just nu

without you

För en gångs skull hade jag tänkt lägga mig i tid, slå på en film och försöka somna till den. Imorgon börjar jag nämligen 08.30 och hade planerat att vara någorlunda pigg då jag ska söka apu. Jag har inte den blekaste om vart jag skulle vilja vara, men det löser sig nog.

Efter skolan har jag körlektion tror jag, men jag skriver väl när jag kommer hem! pz

happpppyyy

Klassfotot kan ju ta sig, fan va fult det blev..............
jag såg ut som tjock ledsen katt, det sög!

Annars har skolan varit köööng, jag och emmy har fjantat oss som vanligt, och denna gång var även hanna med och lekte heheh. Till lunch serverades det pizza från korv ivars, men jag fick en sallad istället (mums) Snart är middagen klar, sen får vi se vad jag hittar på :)

en helt vanlig tisdag på thoren business school
tjing!


emmy♥

emmy och jag♥

hannis♥

jag och hannis♥

paulina, joakim, erica, theresia och ida♥

emmy♥

engelska-rita och emmy♥

emmy, hannis och isa♥




i´m just a girl

Första skoldagen avklarad. Hatar thorens framförhållning, ingen koll. De nya lokalerna är inte klara, matsalen är inte klar, vi har ingen spanskalärare? vad händer:( Annars var väl allt okej, kul att se alla igen åsådär men hade gärna varit ledig ett tag till.

Nu går jag och lägger mig, fastän jag sovit i nästan 3 timmar ikväll.
Klassfoto imorgon, YEY......................
Inga bilder på datorn heller, lovar att bättra mig godnatt!PUSS

mirror mirror on the wall, catch me now before i fall

Godmorgon! Ameli väckte mig vid halv 10 imorse och ändå har jag inte fått något gjort. Som jag skrev i föregående inlägg så hade jag tänkt gå en sväng på stan innan skolan men jag tror jag skippar det och tar det när vi slutat för dagen. Hörs när jag slutat skolan, pusss!


how could this happen........

I Fredags for jag och Tobias till drängsmark och umgicks med Emmy och Anton, spelade minigolf i byske och åt glass. Och igår var vi hemma hos Anton och Theresia.

Jag känner verkligen ingen lust att uppdatera eftersom jag inte är på världens bästa humör. Det är nämligen så att min väska med mobil, börs med kontanter, kontokort, idkort, passerkort, smink, plattång, parfym osv blev stulen igår. Jag pratade med polisen ända till klockan halv 5 imorse. Vi räknade ut att värdet på alla saker i väskan är ca. 6000 kronor. Känns surt, men vad kan jag göra.

Imorgon förutom skola, blir det en vända på stan. Ska försöka inhandla nå smink, resten får vänta tills efter min födelsedag. Jag äger så mycket som 700 kronor och jag har ingen aning om hur jag ska klara mig med det.

we are made for eachother, i know we are

Gissa vem som var uppe klockan 05.50 imorse om inte jag! Varför vet jag inte, men jag hoppas att jag kan somna i någorlunda vettig tid ikväll och kanske vakna någon gång imorgon. Tobias är här om mindre än 3 timmar, och på den tiden ska jag hinna städa mitt rum och vardagsrummet, starta en tvättmaskin, duscha och göra mig klar. Ska testa vår nya trippeltång också om jag hinner.

Ikväll är det kvartersfest på gatan där det bjuds på grillat med potatisgratäng, efter det åker vi till drängsmark till emmy och anton. Ha en bra kväll! pusss

gone

Satt just och kollade igenom bloggen, på alla gammla inlägg. Eller okej, så gammla är dom väl inte. Men bloggen beskriver ju min sommar 09 ganska bra tycker jag. Såg dock att det var massa bilder som var borta från juli (?) Tycker det är jättekonstigt, för jag vet ju att dom har varit där förut. Är det bara för mig dom inte syns eller har dom försvunnit spårlöst? fattar som inte..

living the dream!

Hahahahahahahahahahahahahahahhahah!

Jag - Heeeeej, vad gör du?
Hanna - Varför heter du "håret" på msn?:O
Jag - Det gör jag väl inte? :O
Hanna - JO!!!! , Har du skrivit till nån om hår idag?
Jag - För typ tre timmar sen, varför har ingen sagt nått :(





















söthanna igår

i need you to need me

Såg precis att inlägget jag skrev vid 3 tiden idag fortfarande inte publicerats. Aja ... Igårkväll var jag med hanna, vi såg filmen "män som hatar kvinnor", åt popcorn och tog massa fjantiga bilder på varandra. När hanna for hem gjorde jag en en fas, och sen var det läggdags.

Nu börjar "how i met your mother"  och senare ikväll måste jag städa mitt rum, det ser ut som att 40 vilda indianer haft krig där inne (A) tjiiing!

that´s the way aha aha i like it aha aha

Just nu sitter jag och tittar på Grey´s, ska snart ta tag i faserna och sedan får vi se vad som händer. Igår skrev jag ju att jag hade borta kamerasladden, och gissa vart jag hittade den? Det enda stället jag inte letade på.... i datorn! Så typsikt mig, haha som jag letade. Nu kan jag ju iallafall bjuda på bilderna från badtranden i helgen.


Erik

välstädat

tönt och Linnea

Jenny och Micke

sleep tight

Jag som skulle sova för ett par timmar sen är fortfarande vaken, jag fattar inte hur det går till (!?) Jag har varit jättetrött hela dagen och när man äntligen gjort sig klar för sängen så kan man inte sova.. Ska nog ge det ett till försök! Hörs imorgon, eller senare idag rättare sagt. pusssis



still the same

jag kan inte hitta min kamerasladd någonstans.... så nu kommer bloggen bli lite tråkig, eller tråkigare än vad den redan är rättare sagt (A) ska försöka leta åt den imorgon annars måste jag väl köpa en ny, om det ens går (?)

Jag kom hem från Tobias klockan halv 12 idag, och sen dess har jag typ inte gjort nånting. Sett film, ätit mat, målat och sett tv typ. Död kväll så att säja. Hade egentligen tänkt plugga teori ikväll men eftersom huvudvärken och illamåendet har plågat mig hela dagen har jag absolut inte haft någon ork alls till det. Får ta igen det imorgon! Den sista veckan på sommarlovet kommer att se ut ungefär såhär:
  • Förhoppningsvis Emmy
  • Tvätt, målning, städa mitt rum och massa andra tråkiga saker
  • Plugga teori
  • Övningsköra med pappa
  • Välkommenhemfest hos Theresia och Anton
Sen börjar skolan om, och jag känner att jag kommer missa så sjukt mycket i början, på grund av körkortet åsådär. Men det är fan prio ett just nu. Håller tummarna på att kurserna jag ska läsa i år är lite roligare än förra året, då kanske man blir lite mer motiverad till att plugga hemma.

Nu sitter Rickard och skryter om hur mycket han kan äta utan att gå upp ett gram, livet är inte rättvist....... skjut mig
godnatttttt pz, eller förresten, det är cold case på tv. PUSS

I fell in love

åååå vad jag egentligen behöver göra någonting annat än att sitta här, har bara lite svårt att ta tag i det. Tvätta, måla, plugga osv................. men jag ser hellre 2½ men (A) Ska nog snart ta på mig arbetskläderna och sätta igång med målningen iallafall, har inte så mycket till val.

Det snackas om götet här hemma, vi får väl se vad som händer. Skulle vara sjukt kul iallafall, får hålla tummarna! Vad vi ska göra där vet jag inte, men typ liseberg, stan och bara ta det lungt skulle jag väl gissa. Pappa var mer taggad på Prag, men då kan inte jag följa, för flyget matchade inte riktigt in i mitt schema (med körlektioner och så)



saknar dig vännen
bästa vännen

never look back

Hallå! Tobias for alldeles nyss på fotbollsträning, så här sitter jag ensam. Ska snart slänga mig i duschen och efter det ska jag nog vara med Lisa tror jag. Fjärde dagen i rad haha. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men det ska nog lösa sig. Mysigt sällskap är aldrig fel=D ha en bra kväll!

hurry up

ssssaaatan dom är på väg nu och jag har inte ens packa..... hon sa ju att dom skulle komma efter 4 . STRESS

somhow, somwhere

Gårkvällen spenderades med Lisa och Edvard i Lisas lägenhet (som förövrigt är jättefin) Film, marängsviss, kortspel och massa skitsnack beskriver kvällen ganska bra ;) Klockan 04.00 ringer mamma och frågar om vi vill ha hämtning och det tackade vi inte nej till. Vi som hade tänkt traska hem i regnet.

Snart åker jag till Norsjö, eller till bjuur rättare sagt. Sen kommer Tobias och hämtar mig hos Lisa. Jag snålåker med dom dit eftersom dom liks var i stan. Nu har jag bara packningen kvar sen är jag redy to go.  Näst sista helgen innan skolan börjar, det känns hemskt. Nu ska jag njuta!



halv
fint bett vid läppen......


hemma, godnatt! skriver imorgon

 

no way

fyyyyfaaan vad det börjar dra ihop sig, om 1 månad och 5 dagar är jag 18. Tiden går så sjukt snabbt och jag är mer nervös än någonsin. Fick nämligen mina tidsbekräftelser och inbetalningskort från vägverket idag, nyss. Guuuuddd jag börjar nästan ångra mig, jag kan ju inte ta körkortet snart, jag kan inte köra, jag fattar inte teorin, vad håller jag på med? Önska mig lycka till för det är inte alls länge kvar, hjälp mig.........

en fluga på min arm

Alltsåå jag måste verkligen bege mig ut och måla, men dethär vädret är så klurigt att det kan fan börja regna när som helst och då är allt förstört. Jag vet liksom inte vad jag ska göra........ Måste klippa gräset också! GAAAHhh , död åt allt

TBS 3b

Nu är det exakt 2 veckor kvar tills skolstarten, tills sista året börjar. Det är ett helt år kvar av gymnaiset. Ett år som förmodligen kommer bli kämpigt, men förhoppningsvis även ganska kul. Ett år bestående av massvis med kurser, tillsammans med världens bästa klass. TBS 2b blir TBS 3b om endast 2 veckor. Det är ofattbart! Det var ju inte alls länge sen nervositeten inför gymnasiet bubblade i hela kroppen. Trots att man varit så skoltrött att man trott att botten var nådd, så har det gått fort. Vi har kämpat oss igenom alla långa dagar så många gånger. Och visst klarar vi det igen? två tredjedelar avklarat.

Snart är det vi som står uppe på flaket och skriker "för vi har tagit studenten." En dag vi alla längtar efter, men som jag samtidigt är ganska rädd för, det får inte gå för fort. Jag vill hinna njuta av alla stunder tillsammans med mina klasskompisar. Jag vill hinna ta vara på detta år. Och misstolka mig inte, det är inte lektionerna, lärarna och all ny kunskap jag längtar efter. Jag längtar efter TBS 3b, min klass. Världens bästa klass!


Skönt att slippa matten i år.
Det om någonting är FRIHET.

sommar och sol

haallååå, fyyfan så varmt säger jag bara! Har suttit ute i ungefär en kvart men det är ju olidligt. Fast jag ska då verkligen inte klaga, för snart kommer hösten och skolan börjar. Sitter på mammas dator nu och har därför inte tillgång till några bilder, dessutom är min kamera i bilen som är i umeå. Tobias har iallafall farit hem, och jag har huset för mig själv. Hatar att vara ensam.

Hur som helst tror jag att jag och ida skulle ha filmmaraton ikväll efter att hon varit i stallet. Innan dess tänkte jag typ dega i soffan framför tvn och läsa lite bloggar. Ni andra är väl förmoligen ute och solar och badar skulle jag gissa=D

Berättar lite om helgen senare idag, och då lägger jag också upp lite bilder! Ha en bra dag!

it´s my life

Godmorgon kära läsare, rätt fint väder ser jag! Nu måste jag snabbslänga i mig nått att äta, sen ska jag försöka städa. Och då menar jag inte bara mitt rum utan åt minstonde hela övervåningen, måste starta en tvättmaskin också. GAaah jag kommer då i hjärnblödning. Tobias skulle tydligen vara framme redan vid 4, han som sa 6 igår :O aaaaja . Ha en bra dag =D


Sitter vid mammas dator just nu, därför kan jag bjuda på den enda bild hon hade tyyp!
Detta är alltså jag i skolan i början av 2an.


shit happens

Orden helt utmattad stämmer nog ganska bra in på mig just nu. Jag och Hanna som bara skulle se film, äta popcorn och ta det lungt fick en liten suprise när det ringde på hemtelefonen där vid 23.00. Det var bara för oss att skynda oss ut för att börja leta, och det var precis vad vi gjorde den närmsta timmen. Tillslut hittade vi det vi letade efter och nu är jag äntligen hemma, lite svettigare än jag tänkt mig dock, och med lite mindre pengar på telefonen, men sånnt är livet.

Nog om det, idag har jag förutom denna händelse: plågats av huvudvärk IGEN, målat, tvättat, sett tv och varit med hanna! Imorgon kommer älsklingen och jag kunde inte längta mer efter honom. Äntligen! (och förlåt för att jag väckte dig ikväll)


come home

hola, qué tal? Med mig är det iallafall bra, huvudvärken är så gott som bortblåst. Och det var då fan på tiden, den har plågat mig hela dagen, men nu mår jag bra så jag ska inte klaga=D Saknar dock tobias som är i ammarnäs. Kan ju inte påstå att han valde rätt dag att lämna mig ensam hemma medan han själv åkte med mattias till ammarnäs. Känns ju inte överdrivet romantiskt att fira våran 2-årsdag ensam. Men vi ses ju på onsdag! Har hur som helst hållit mig sysselsatt idag, har hunnit kippa gräset, övningskört, gjort två faser och ätit jordgubbar ;)


cpöga, heheh. Såhär blev håret efter klippningen och färgningen förresten!

so far away

Solen skiner och jag sitter inne=D Har nyss ätit frukost och ska väl snart försöka sysselsätta mig med något, vilket inte bör vara något problem med tanke på hur mycket jag skulle behöva få gjort.

  • Städa mitt rum
  • klippa gräset
  • faser
  • övningsköra
  • duscha
  • tvätta
Hörs när jag skaffat ett liv=DDD



this is more than love


2 år
24 månader
104 veckor
730 dagar


Det är precis så länge sen du och jag blev vi. Det känns som om det var igår, men samtidigt som om jag känt dig i hela mitt liv. Min kärlek till dig är obeskrivlig. Tobias, du är det bästa som hänt mig. Jag älskar dig!


RSS 2.0