in the middle of the night

Trött som ett as, ska snart sova! Imorgon börjar skolan 08.15, möte 10.15 (NERVÖS) och sedan avslutar jag skolveckan med nkb. När jag kommer hem väntar en massa plugg, eftersom jag inte tagit tag i apu-uppgtften än.. men det är nog lugnt, jag borde hinna. Kanske inte världens roligaste dag, men sådana dagar har vi väl alla.

På torsdag åker jag till norsjö där jag stannar ett par dagar, sedan får vi se vad som händer resten av lovet :) NU ska jag bokstavligen slänga mig i säng. Godnatt folkes.


breath you in

Helgen har varit mer än okej. Fredagen spenderades med fina personer på station, lördagen tillbringade jag och älsklingen framför tvn, söndagen likaså. Rätt skönt faktiskt! Frågan är ju varför jag inte hade med mig kameran på förfesten, men det får väl va.

Imorgon har jag endast idrott på schemat, men ska försöka gulla till mig en tid hos syv också. Min kod till antagningen har nämligen kommit och jag tycker det är lika bra att få ansökan bortgjord. Kvällen imorgon ska tillbringas med ingen mindre än Emmy. Kommer sakna henne när hon åker till malmö på onsdag, det suger.. men jag hoppas hon får kul med storasyster där nere =)

look what you´ve done

Idag fick vi studentmössorna, och för min del också ett champangeglas! Känner hur studenten börjar närma sig med stormsteg.. och visst är det skönt, men samtidigt också lite tråkigt. Jag tycker om att gå i skolan och träffa mina klasskompisar varje dag. Jag tycker om skolrutinerna. Vad ska man göra sen liksom? Jag väntar på att pinkoden till mitt konto på studera.nu ska skickas hem och sedan ska jag anmäla mig till några högskolekurser/program. Om jag ska plugga till hösten vet jag inte riktigt än, beror helt på om jag får jobb eller inte. Skulle på arbetsintervju igår egentligen men då var chefen sjuk.. så det blir väl kanske nästa vecka skulle jag gissa.

Nu snart kommer mamma hem, och om jag är snäll hjälper jag väl till med maten. Sedan ikväll får vi se vad som händer!



mamma♥

Mamma, du är världens bästa. Bättre än alla andra mammor. Jag älskar dig så oändligt mycket och det hoppas jag att du vet. Du är den person som bryr dig mest om mig i hela världen, och det får aldrig förändras. Du ställer upp för mig, dag som natt och stöttar mig, vilka val jag än väljer.

Du är bäst, glöm aldrig det!


Polen 2007.


qertyuiop

nervös som fan... aja, nu ska jag iallafall iväg på möte! Efter det har jag syvtid, och sedan idrott. Halv fyra slutar jag idag och ikväll väntar plugg.


är man rik så delar man med sig

Värdelös dag idag, kom till skolan lagomt till naturkunskapen vid halv tolv, då jag fick veta att läraren var i sundsvall och lektionen var inställd. Då lyder ju frågan vad en lärare tänker med när de inte informerar sina elever om att det inte blir någon lektion. Jag menar, hur stor är risken att hon skulle fått reda på resan till Sundsvall samma dag, endast två timmar innan lektionen börjar?

Sen fortsatte jag min dag med turism, vilket i och för sig var rätt roligt. Halva klassen har nu satt ihop fyra olika alternativ till friluftsdagen som vi ska ha den 14/4. Piteå äventyrsbad, skidor/bräda i Bygdsiljum, pulkaåkning, grillning, ridning samt träningspass med Rita. Tror att det kommer bli helt ok, och jag hoppas verkligen att eleverna skriver upp sig på de intresseblanketterna vi satt upp.

Efter skolan har jag legat med fruktansvärd huvudvärk i soffan och tänkte nu försöka mig på lite plugg. (efter csi) Om jag får något gjort vet jag dock inte, så det är väl tur att jag har till på fredag på mig med denna urjobbiga apu-uppgift. Men det fixar jag!

Planer för helgen har redan börjat göras, vet dock inte riktigt hur det kommer att se ut med pojkväns-besök, men det ordnar sig nog.. kan nog gulla till mig en övernattning, eller två, eller tre. Det beror lite på hockeyfest, fotbollsträning, fotbollsmatch, fotbollsfest osv. Sen hade jag tänkt mig på station dessutom.. JAJA det löser sig, det gör det alltid.


Åter till csi.


bad day.

Idag är en tråkig dag. Måste städa, laga mat och duscha... förhoppningsvis hinner vi hitta på något ikväll. Annars får tobias ställa upp på ännu en myskväll! det ordnar sig nog.

!

Kvällen på boda borg var hur rolig som helst, och många stämplar tog vi! Nu ska jag och älsklingen sätta oss och se en film och efter det är det godnatt. Har inga planer för morgondagen, men att städa mitt rum är ett måste sedan får vi ser vad som väntar :) Sitter på mammas dator just nu och de ända i bildväg jag hittade var från julafton, så jag bjuder väl på det.. om jag minns rätt har jag inte visat någon tidigare så det passar väl bra. Godnatt!


Världens bästa mormor!

Lillasyster och Mamma

Crazystuff


bara galet!

hahaha alltså är detta ett skämt(?) Jag uppdaterar som en kratta, skriver sjukt ovärda saker och jag får aldrig några kommentarer. Jag trodde inte att det fanns en själ utom mamma, emmy och kanske någon till av mina kompisar som läser min blogg. När jag nu kollade min statistik för första gången på väldigt länge insåg jag att jag har ca 20 läsare om dagen. Jag fattar ingenting! hade nyss uppehåll då jag inte skrev på flera veckor ju.. och uppdaterar fortfarande inte ens en gång om dagen. Okej, 20 kanske inte är så mycket.. men jag hade förväntat mig kanske 3-4 stycken!

boda borg

Imorgon har jag möte med skolans syv klockan 13.00-13.45, sen ska jag cykla hem och snabbäta någonting innan jag, carro, emmy och anton beger oss mot boda borg vid fyratiden. När jag sedan kommer hem vid nio väntar förhoppningsvis världens bästa pojkvän på mig här hemma.

 

 

 

ps. vi ska kicka ass!


♥♥♥♥

Det är okej att vara ledsen, men du är stark och jag vet att du klarar dig genom detta!

good work!

skitdålig bild jagvet, men fan vad bra jag är!

sommar och sol!

guuuuddd vad jag saknar sommaren. gammla sommarbilder får mig inte att längta mindre.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


handen på örat

Av någon konstig anledning känner jag mig riktigt glad för tillfället. Jag har en massa plugg som är ogjort, väldigt dålig ekonomi och har suttit ensam framför tvn hela dagen, men ändå känner jag mig sjukt lycklig. Imorgon ska utväxten bort och håret ska återfå lite liv igen. Nytt smink och lite kläder hade jag också tänkt införskaffa mig. (förlåt tobias, jag vet vad jag sa) höhö.


PS. jävla lisa nilsson som fått mig att sjunga manboy hela dagen. kan inte sluta. den är sämst dessutom.

OUT

Beger mig mot min favorit.



sjyk

Hostar sönder mina lungor och det är omöjligt att sluta. Det är sådana dagar som denna som jag önskar att tobias bodde lite närmre. Behöver honom, någon som håller om mig, hämtar glass åt mig och säger att allting kommer bli okej. Vill inte vara sjuk längre....  Skola om några dagar, massor att göra innan dess. Känns som om jag inte fått lov än.


LONDON BABY

BILDBOMBBILDBOMBBILDBOMB


LONDON 2010

Fem dagar i London var alldeles perfekt. Vi besökte BBC, åkte seightseeingbuss, åt god mat, shoppade, var i St. Pauls katedral osv. Duscharna på hostlet luktade urin, isoleringen var åt helvete och jag blev sjuk. Bråk med lärarna och kass planering. MEN trots det vart resan väldigt lyckad. Med hem följde inte bara en massa nya kläder utan även väldigt många minnen.

Lägger upp bilderna lite senare.

RSS 2.0