apartment

Då var man hemma efter en dag i övik! När vi kom dit så strosade vi omkring i stan en stund innan vi kollade på lägenheten. Den var någorlunda som jag tänkt mig faktiskt. Ungefär samma storlek som jag hade förväntat mig (väldigt liten, 24 kvm) väggarna var vita, vilket var bra eftersom jag endast har ett fönster. Golvet var väl inte jättesnyggt, men det gör väl detsamma kanske. Det sämsta med lägenheten är att jag bara har en garderob, men det får jag väl lov att lösa på nått sätt. Hur som helst så skrev jag på kontraktet och om några veckor är jag öviksbo!

Nu ska jag duscha av mig lite snabbt innan jag beger mig mot min favorittjej. Jobbar hela helgen så jag förtjänar faktiskt lite kul min sista och enda lediga dag denna vecka. Sen väntar 7 pass till innan detta årets sommarjobb är över. Kunde faktiskt inte kännas skönare.

Bjuder på bilderna på lägenheten när mamma lagt in dom på datorn, puss!

:)

Imorgon åker vi (jag, mamma, pappa och ameli) till övik för att kolla på lägenheten. Jag hoppas den är fin, att den är ljus och har fina tapeter och ett inte allt för taskigt golv. Jag hoppas den är underbar! Ska kliva upp vid 08.00 för att äta frukost och packa ner tumstocken och kameran, sedan bär det av, och tydligen ska jag köra (?) men vi ser väl hur det blir med den saken. Det ska bli hur kul som helst att få åka ner och kolla på lägenheten, är jättetaggad men samtidigt riktigt nervös. Tänk om den inte alls lever upp till mina förväntningar... vad gör man då?

Hittills har jag (mamma) börjat packa tre flyttkartonger. Det känns bra att ha kommit igång och man kan se att det går åt rätt håll. Men det är sorgligt också, för nu vet jag att det är på riktigt, nu är det inte längre någonting jag bara pratar om, nu är det verkligt. Det är hemskt, jag är livrädd. Första gången jag flyttar hemifrån flyttar jag 25 mil. Alla säger att det kommer gå bra, men just nu känns det inte så. Jag har panik. Jag kan ingenting om att flytta, jag har inte gjort det förr. Alla blanketter som ska fyllas i, adressändringar, bankärenden etc. Jag känner mig förvirrad och hjälplös men ändå riktigt glad. Innerst inne vet jag ju att det är det här jag vill, och för min egen skull måste jag ta det här steget.

Jag kommer att sakna alla här hemma så fruktansvärt mycket. När jag, emmy och carro satt på bryggan vid älven idag gick det verkligen upp för mig att det kommer dröja så länge mellan gångerna vi ses när jag bor där borta. Det är absolut ingenting jag vill, men det är så det kommer bli. Tyvärr. Men jag ska komma och hälsa på när det passar. Ännu slipper ni mig inte, det lovar jag!



Här är  en bild på planlösningen.
Imorgon kan jag bjuda på riktiga bilder av läggan!


everything

Har fått stränga order av mor min att börja uppdatera, mest för att hon ska kunna se vad som försiggår i mitt liv, men framförallt för att hon ska veta vad jag gör när jag flyttat. Så det är väl lika bra att försöka göra det till en vana igen redan nu. Vi får väl se hur det går, men jag ska försöka.

I helgen var det trästocksfestivalen här i stan. Inte särskilt roligt, men det har det aldrig varit. Kul att träffa folk dock, känns som det var ett tag sen. Jobbar ju hela tiden och nu när det är så mycket inför flytten så har jag absolut ingen tid till det känner jag.

Nu ska jag snart ta och göra mig nånting att äta innan det bär av mot jobbet, eller ja.. duscha ska jag försöka hinna med också. Klockan 06.50 är det bäst att jag befinner mig på jobbet så jag hinner byta om och höra nattens rapportering. Annars idag ska jag följa mamma och pappa på banken och fixa med någon slags fond, ska försöka införskaffa mig en dammsugare och en mikro också för den delen. Vuxenpoäng till mig, men det är väl dags eftersom jag snart flyttar... känns hemskt att säga det redan, så jag tror jag väntar ett tag med det. Morgonkvällen ska jag tillbringa med ingen mindre än min älskade Emmy Andersson, det blir kung. Det var så länge sen. Två veckor närmare bestämt. Nu hade jag tänkt avsluta detta inlägg med att önska alla en trevlig dag! PUSS



Denhär bjuder jag på.
Vi lekte grisleken, lördagen på stadsfesten.. riktigt roligt!


summerlovin'

Long time no see. Sedan studenten har jag hunnit jobba i tre veckor, känns som att jag inte gör någonting annat trots att jag bara jobbar 80% Men har även hunnit umgås lite med kompisar, ätit jordgubbar och badat, sådant som hör till sommaren helt enkelt. Nu ska jag snart slå på en film och försöka somna, för imorgon väntar en heldag på Tor. Men först tänkte jag bjussa på lite bilder från när jag och hannanas var i hennes stuga i Gärdsmark.












ps. gillar mitt finger på bild 6!


RSS 2.0