NU DRAR VI

Befinner mig i huvudstaden till på måndag!!!!
Stockholm baby ;)

dance move shake it baby, dance!

snaaart är jag klar =D har packat klart alla väskor nu, kycklingsalladen är snart klar och sen är det bara duschen kvar! nu är det bara 2½ timme tills jag far hemifrån, taggar med bra musik på högsta volym ;)

stockholm baby!

Klockan 17.15 hoppar jag in i bilen, med bastuträsk som mål. Klockan 19.08 stiger jag på tåget, med stockholm som mål. Kommer bli en lång dag, men fan va kul vi ska ha i helgen;) Nu ska jag packa ner det sista, göra kycklingsallad och slänga mig i duschen.


happypills


imorgon blir aldrig idag

en dag kvar, en ynka dag kvar. eller ja, två tills vi är framme i stockholm. jag längtar! ska tvätta två maskiner, leta rätt på resväskan, och packa ner det jag ska ha med mig. imorgon ska jag fixa kycklingsalladen, sen är jag ready to go.

kom-ihåg-lista till mig själv
  • Kläder
  • Alkohol
  • Smink
  • Pengar
  • Körkort
  • Mobil + laddare
  • Kamera + laddare
  • Skor
  • Kycklingsallad + dricka
  • Skavsårsplåster
  • Plattång
  • Hårborste

oboy

Idag är jag uppe tidigt... jag som egentligen har sovmorgon till 12.30. Klockan 08.10 springer min lillasyster in i mitt rum och skriker om att hon försovit sig och skulle missa nationella i engelska om jag inte skjutsade henne, och som den snälla storasystern jag är sitter jag i bilen ca 1 minut senare. När jag kom hem var jag tyvärr alldeles för pigg för att somna om, och ont i huvudet har jag också.

Nu har jag suttit och degat i soffan alldeles för länge.. så nu ska jag slänga mig i duschen och sen cykla mot skolan där marknadsföring och föreläsning med arbetsförmedlingen väntar. PUSS

grattis lillan!

insåg just att klockan är över 00.00, vilket innebär att det är lovisas födelsedag idag!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLAN



hata rubriker

Igår var en bra dag, en riktigt bra dag, en kanondag! Det hela började med att jag fick högsta betyg på naturkunskapsprovet. När jag kom hem fick jag veta att jag har jobb hela sommaren och sedan färgade jag håret och utväxten var som borttrollad (tack caarroo<3) På kvällen var jag med lisa och planerade inför resan till huvudstaden.

Idag på skolan hade vi UF-mässa, dogge doggelito var där dessutom. Var helt slut när jag kom hem så jag däckade i sängen någon timme, sen for jag till lisa, hämtade mobil, pengar och såg två avsnitt how i met your mother.

Imorgon blir det skola, tvätta i määngder, ladda kameran och börja packa. NICE!

four days left

fyra dagar kvar tills jag, lisa, tobias och erik åker till huvudstaden.


dolda kameran, utan kamera

Helgen har varit kanon. I fredags vart det bara hemmamys och igår körde jag och tobias till drängsmark och umgicks med emmy och anton. Hur kul som helst, jag gillar spelkvällar!

Imorgon börjar jag 08.30, känns lite sådär lagomt kul när jag i vanliga fall har sovmorgon till 11.30. Men imorgon ska vi på Nordanås muséum tydligen. Slutar där kring halv 2, då ska jag och carro troligtvis på stan och köpa hårfärg sen hem och färga mitt hår, för nu är jag less på utväxten. Sedan ska jag väl försöka hinna med att tvätta, packa, titta förbi lisa osv innan veckans slut.

Pratmakarna


position manhole

mormor kommer imorgon och mitt rum ser ut som tredje världskriget, så för att mormor ska slippa få en hjärtinfarkt ska jag nu gå och städa!

matcha med det fula

Sitter just nu vid Ians dator på skolan, tillsammans med Carro och Emmy. Vi planerar lite kläder för studentveckan, typ klä ut oss osv.. kan bli hur kul som helst tror jag! Imorse hade jag prov i nkb, gick väl hyffsat iallafall, men vågar inte säga för mycket innan jag vet resultatet.

Ikväll ska jag hänga med lisafisa, och i helgen ska lillasyster firas och mormor kommer :)

Randombild a la Ians dator!


glöm det

Är astrött så ska fatta mig snabbt. 

Igår var en bra dag, då fick jag finbesök av emmy och carro. Vi for en vända ner till stan och köpte mat, hem till mig och spelade spel och umgicks. Riktigt trevlig kväll må jag säga:) Idag har jag varit på skolan, haft marknadsföring och idrott, sedan tittade challis förbi en stund. Nu ska jag lägga mig och sova ända till halv 12 typ (kärlek till sovmorgon) jag ska vakna alldeles utvilad, och redo för morgondagens nya äventyr!

mogenhetsdiplom

Ett stort tack till Emmy, världens bästa vän!


time for school

Godmorgon! Helgen var bra, veckan hittills likaså (kort update, haha) Just nu sitter jag och ser bedtimestories och ska snart börja göra mig klar för skolan. Efter skolan blir det nog en tväris förbi stan och sen är jag planlös.

ps. när jag hittar kabeln till min kamera tänkte jag lägga upp lite sjuka bilder från i helgen!

behind

Hej, bra uppdatering jagvet! Just nu sitter jag hos carro i hoooden (även kallat drängsmark) Hon står framför spegeln och trixar med löshår och jag sitter snällt och tittar på. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men jag kan tänka mig att det blir lugna puckar.

Största delen av lovet har jag tillbringat hos älsklingen i norsjö. Vi har kört skoter, varit med kompisar osv. Känns hemskt att lovet snart är slut. Mitt sista lov nåååååågonsin (om jag inte pluggar vidare förståss) Men det är läskigt ändå.

Nu ska jag ta och vara social, annars kanske jag blir utan vänner , och det vill jag ju inte=D pussss!

carro ^^


RSS 2.0