25 mars

var ett tag sedan jag skrev, men internet hemma i stugan är så seg att jag lagt bloggandet på hyllan. står nu på jobbet men eftersom att solen skiner ute är det väldigt lugnt i simhallen. under mina 22 dagar här i hemavan har jag träffat massor av nya människor och varit med om en hel del. jag trivs riktigt bra men trots det är hemlängtan fortfarande stor, min vardag består precis som jag tidigare skrev av jobb, fest och myskvällar.

ikväll får jag besök av världens bästa vän, så klockan 20.10 står jag på busshållsplatsen och välkomnar henne med öppna armar. har nog inte längtat efter någon så mycket någonsin, det ska verkligen bli underbart att få ha henne här tills på tisdag.

sen så vill jag även hälsa grattis till min älskade mamma som idag fyller 47 år, jag saknar dig och hoppas att du får en fin dag tillsammans med resten av familjen!¨

bilder kommer nog tyvärr inte upp på bloggen förän jag är hemma igen på grund av att det tar sådan tid att lägga upp dom. men jag fotar flitigt och kommer att dela med mig av de flesta.


dag 3

nu har jag äntligen internet i stugan. kom hit i torsdags kväll och sen dess har det varit full rulle. har hittills jobbat tre dagar på badhuset här i hemavan och jag trivs riktigt bra trots att hemlängtan är stor. min vardag består av jobb, fest och häng och jag tror att domhär två månaderna kan bli riktigt bra. nu - personalfest!!!!



00.15

Har verkligen haft världens underbaraste och mysigaste dag tillsammans med den bästa vännen man kan ha. En runda på stan för att handla alla nödvändigheter inför flytten. Romantisk middag på tatung och sedan mys hos Lisa. Avslutade kvällen med massor av kramar och tårfyllda ögon. Kommer verkligen att sakna dig Emmy, mer än du tror. Längtar redan tills Emmy och Lisa kommer och hälsar på mig uppe i Hemavan om några veckor.

Nu ska jag alldeles strax gå och borsta tänderna och krypa isäng, ska bara försöka stänga mina alldeles för fulla resväskor och ställa väckarklockan först. Imorgon börjar dagen 06.45, och en timme senare ska jag infinna mig på brinken, i hopp om att lära mig procapita.


kommer sakna dig, min andra halva!


hemavan

Igår fick jag ett erbjudande om att flytta till Hemavan och jobba på hotellet i ungefär två månader. Så på torsdag bär det av och om två dygn bor jag alltså inte längre i Skellefteå. Känns rätt overkligt att jag nu igen ska lämna stan ett tag. Är riktigt nervös, men det kommer säkert bli bättre när jag kommit dit.

Idag har jag pratat med vikariesamordningen, pratat med chefen på mitt nuvarande jobb, tvättat och packat. Och morgondagen kommer att bestå av packning och tvätt på morgonen, stan med emmy vid lunch, middag på restaurang, besök hos lisa, film med emmy och sedan packa det sista på kvällen. På torsdag ska jag på kurs mellan 8-12 och ungefär två timmar senare kommer Robert och hämtar mig för avresan mot Hemavan.

Det känns hemskt att lämna allt här hemma och jag kommer förmodligen ha världens hemlängtan. Men om två månader är jag hemma igen, perfekt till våren. Det kommer förhoppningsvis vara ett underbart äventyr och en riktig upplevelse. Väl hemma igen ska en weekend till huvudstaden planeras och bokas. Har dessutom fått äran att fixa världens bästa väns tjugoårsfest.

Efter att ha gråtit större delen av dagen känns det ändå rätt okej. Kanske kommer hem och hälsar på någon sväng, annars får jag besök av emmy och lisa om någon vecka. Kommer sakna Skellefteå och allt som hör till.


RSS 2.0