♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


19.24

jobbar inatt igen, känns dock sämst att jag måste cykla dit och hem. imorgon på dagen ska jag och finaste emmy en sväng på stan (och kanske gymmet?) och sedan på kvällen blir det lugnt. på lördag vankas utgång och söndag kanske jobb igen.


sunday.

mollys i fredags, personalfest och jobb igår. ska strax slänga mig i duschen och sedan vandra mot p!










hahaha, jag älskar dig!

Emmy Andersson, 03.55
Hemma hos du nu fått en tandborste! Ska sova! Fått än faktorns från taxi gör fr funka tydligen inte med korthet?Debatt knas! Puss



14.34

kom hem från p för ett tag sen. nu lyssnar jag på musik och ska strax ta tag i mitt rum. ikväll ska vi fira ida som fyllt 20. imorgon jobbar jag natt istället för att personalfesta med emmy.



parga, grekland 2006

är riktigt less 30 minusgrader och snö. hittade just bilder från grekland 06 och vill inget hellre än att åka utomlands typ nu.









01.55

började min dag strax innan 13, utvilad och ledig körde jag och hämtade hanna på skolan, sen bjöd hon mig på mat. kvällen spenderade jag med emmy och lisa, tvspel och suntan. nu ska jag snart lägga mig och se eva och adam filmen, fyra födelsedagar och ett fiasko. blev ju klar med båda säsongerna av serien igår. imorgon håller jag återigen tummen för jobb, annars ska jag nog försöka vara lite effektiv här hemma på förmiddagen, och kanske en vända på stan. sen tillbringar jag nog kvällen hemma hos p. helgen ser ut att fyllas med roligheter!



eva och adam

myskväll hos p i fredags. fest i lördags, tills jag fick magsjuka igen. sen har jag varit mer eller mindre död de senaste dagarna. har haft feber till och från, ingen ork, ont i kroppen. har mest legat bänkad i soffan och sett film. vilket jag nu ska fortsätta med! har insett att gamla eva och adam serien är rätt underhållande. imorgon hoppas jag att de ringer från jobbet och vill ha ut mig. har varit ledig alldeles för länge nu. annars ska jag nog mysa med hanna. godnatt!


bring your body next to me

Efter att jag fått håret fixat är vi nu redo för en kväll ute!!! men innan det, vin och singstar. tagga jobb imorgon...........





look around

Bestämde mig efter middagen för att vara duktig och städa ur mina garderober, slänga sånt jag inte använder och organisera de jag skulle spara. Jag trodde det skulle gå rätt snabbt, men inser nu att detta verkligen är ett evighetsprojekt. Har hållit på i flera timmar och är fortfarande inte klar.

Förutom att jag har städat har jag idag hunnit jobba och gått på stan med emmy. Fick med mig en jacka, ett par skor, ett par shorts, örhängen och en klocka. Bra mycket fattigare, men en aning lyckligare. Ska vara effektiv ungefär en halvtimme till, sen viker jag in årorna och laddar för 9 timmar på Tor imorgon, 7-16. Och på kvällen ska jag bara mysa, för första gången på länge en fredagkväll.


you had me at hello

nu äntligen har jag skrivit klart alla punkterna på listan. klockan är mycket och jag ska upp om bara några timmar, trots att jag är ledig. upp tidigt och städa+tvätta sen stan och gym med emmy på dagen. på kvällen ska jag bara njuta av att va ledig. på lördag ska jag jobba och mysa med tjejerna och på söndag är det jobb igen, och kanske, men bara kanske åka skridskor för första gången på sex år! kan inte bli annat än en väldigt bra helg. nu viker jag in årorna och skruvar ner volymen på de gamla låtarna som spelas på datorn. gnight!


30 – Om det här vore min sista dag

Om dethär vore min sista dag skulle jag nog haft panik, ångest över saker jag inte hunnit göra. Men för att göra det bästa av dagen hade jag nog umgåtts med alla som står mig varmt om hjärtat. Jag hade försökt ha så kul som möjligt.


picknick på släpen påväg till haparanda och finland i somras.


29 – Min favoritsemester

soliga dagar på stranden, goda drinkar, galna nätter, svenskturken, dansa på the doors, göteborgskillar, nattbad och sena kvällar på balkongen. alanya med lisa 11:e-18:e augusti 2010, bästa resan i hela mitt liv!




















28 – Det här saknar jag

Det är så mycket jag saknar, svårt att veta vart jag ska börja. Jag saknar att vara 5 år och cykla omkring på alhem med angelica. Jag saknar att spela ritz på skolgården på sommarkvällarna. Jag saknar att vara i början av tonåren och testa allting för första gången. Jag saknar att varje morgon kämpa mig ur sängen för att ha tråkiga lektioner tillsammans med världens bästa klass. Jag saknar sommaren.


better

jobb, jobb, jobb! är nästan aldrig ledig, men inte är jag ledsen för det. kom hem för ett tag sen, och nu laddar jag för ett kort pass på skellefteå korttidscentra. ikväll blir det lugnt och imorgon är jag ledig, sen jobbar jag lördag och söndag.



RSS 2.0