STUDENTEN

Studenten var awsome. Dagen började med hårfixning och sminkning sedan bar det av mot älven för champangefrukost med världens bästa treor. Efter det var vi och fotograferade oss på Anderstorp inför studentkatalogen. Klockan 12.00 var vi alla i kyrkan, prästen sa några ord, psalmer sjöngs och betygen delades ut. När vi kom ut ur kyrkan stod alla släktingar där utanför och viftade glatt med plakaten. Innan det var dags att hoppa på skrindan blev de flesta överösta med blommor och nallar. I skrindan åkte vi från Alhemskyrkan till centrum där vi klev på scenen och sjöng litegrann.

Vid 14-tiden bar det av hemåt igen där jag duschade, åt fantastiskt god mat och fick otroligt fina presenter. På kvällen träffades vi i klasserna återigen för sista gången. Det skrattades en hel del och kvällen var så gott som underbar.












Tack till er treor som gjorde denna kväll till världens bästa. Men framförallt, tack för dessa tre år. Det har varit underbart att gå med er, och jag kommer sakna er hur mycket som helst. Förhoppningsvis ses vi alla igen. Jag älskar er, ni är bäst!


balen, del 2

Lisa & Andreas




Paulina & Joakim



Lisa & Robin




Julia & Sebastian



Lea & Krille



Anna & Johan


Erica & Erik



Sofie & Viktor



Martina & Christoffer


balen, del 1

Eftersom jag själv inte gick balen så var jag där och fotade massor. Både i bonnstan innan, och på röda mattan. Här kommer några av bilderna.

Emmy & Anton












Caroline & Jens










Maria & Filip





Theresia & Anton






studentveckan!

Lördag 5:e juni
Utklädnad hemma hos mig


Emmy & Lisa

Emmy, Erica & Theresia

Veronica & Julia

Sandra & Lea

Jag & Emmy

Erica & Theresia

Emmy & Lisa

Lisa, Lisa & Emmy


Söndag 6:e juni
Klassfest i boviken TBS3B & TBS3A










0152

Känner att jag varit sämst i världen på att blogga så kommer därför lägga in lite bilder från de senaste veckorna i olika inlägg. Har tyvärr inte hunnit lägga in allting på datorn än.

RSS 2.0