27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor

Boka en resa till thailand med tjejerna några veckor är nog det första jag skulle göra. Köpa en helt ny garderob. Spara. Flytta hemifrån. Skänka till välgörenhet. Börja pensionsspara. Och varför inte slå till med en jordenruntresa med nära och kära.


min första utlandsresa. dominikanska republiken, 1999 kanske?


26 – Mina rädslor

Jag är rädd för hajar och för att misslyckas. jag är rädd för att vara ensam, och mörkrädd när jag ska gå eller cykla hem själv på kvällarna. jag är rädd för att någon jag älskar ska dö eller vara med om något hemskt. om sanningen ska fram så är jag nog lite rädd för framtiden, för jag har ingen aning om vad jag vill göra.


i remember

Då hade man betalat telefonräkningen, pratat med vikariesamordningen, stökat i köket och ringt lönekontoret. Nu ska jag en vända på stan, träna och sedan iväg på jobbet! Har även fått veta att jag jobbar hela helgen, känns rätt okej med jobb sex dagar i rad. Imorgon efter jobbet blir det förhoppningsvis restaurang med ida, anette och mamma och efter det kanske fest (dock nykter) med efterlängtade tjejer!


precious

Dom fyra sista frågorna skriver jag en annan dag. Nu ska jag lägga mig och se film. Måste ju orka vakna någon gång imorgon också!



ps. Du är världens bästa människa!!!!


25 – Min första kyss

Min första kyss fick jag av min första kärlek, Rafael Ledent. En kille som gick på mitt dagis och sen i min klass. Jag tror vi var tillsammans ungefär 7-8 gånger, sammanlagt i ungefär 5 år. Det var på mitt födelsedagskalas, eller disco, när jag fyllde nio som jag fick min första kyss, efter att han gett mig en ros. Troligtvis den mest romantiska killen jag haft i mitt liv, trots att vi var så unga.



24 – Det här får mig att gråta

Gråter sällan över stora saker men om jag ska vara ärlig så gråter jag nog rätt ofta. När jag är arg, när jag är stressad, när jag är trött, när mina vänner är ledsna, när jag ser sorgliga filmer, när jag hör låten "i love the way you lie" när jag läser vissa texter, kollar på vissa bilder. Jag är nog helt enkelt rätt känslosam av mig som person.


23 – Det här får mig att må bra

Min familj, min släkt, mina vänner. Sena varma sommarkvällar, galna spontanfester, julafton, utanlandsresor, myskvällar.


22 – Det här upprör mig

Folk som inte kan stå för det dom säger. Falska förhoppningar. Lögner. Otrohet.


21 – Det här vill jag bli när jag blir stor

Önskar att jag visste det, men jag vet inte. Socionom, flygvärdinna eller nånting där emellan. Den som lever får se!


20 – Min dag

Jag vaknade runt 10 av att en traktor var utanför mitt fönster. somnade om och vaknade av att Aida kom förbi runt 12 när hon slutat skolan. Städade lägenheten så gott som kliniskt. Vid 18 kom Aida förbi med middag och sen har vi kikat tv hos Erik. Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik. Ska snart slå igång en film och sen sova!



19 – Min barndom

Världens svåraste punkt. Vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska skriva. Tror nästan mamma ska få gästblogga och skriva om hur jag var som barn. Det blir nog enklare, och förmodligen mer rätt!


18 – Dåliga vanor och laster

Jag har förmodligen jääättemånga dåliga vanor, men jag kommer inte på nånting speciellt just nu. Det jag kommer på är att jag inte kan sitta still när jag pratar i telefon, måste gå omkring, helst runt i en cirkel. Jag feströker. Jag säger "hah?" istället för "va?" Och jag är fruktansvärt beroende av handkräm.


17 - Ett favoritminne

studentens lyckliga dagar. bästa dagarna i hela mitt liv. både studentveckan och själva studenten i sig. ett perfekt avslut på en underbar tid med världens finaste klass.





kompis det går bra nu

jaaaaaa, det blir station ändå!!!!!!! väckaren ringer 10.00 imorgon och då ska jag upp och städa det sista, sen kommer hyresvärden förbi och besiktar lägenheten vid 13.00 och går allt som det ska så tar jag bussen hem 14.35. blir lite stressigt men det ska gå. vill verkligen inte missa sista station! åker tillbaka till övik igen med mamma och pappa morgonen efter. kan inte bli annat än bra :D

16 – Det här har jag ätit idag

en och en halv apelsin. (aida åt upp andra halvan) har inte riktigt fått tillbaka matlusten sen magsjukan, men det ska det bli ändring på nu när aida bjuder på världens godaste kyckling! ska bara duscha sen springa över. ikväll ska jag skriva klart punkterna på denhär listan hade jag tänkt.


bättre sent än aldrig

nyår
















örnsköldsvik

inatt sov jag på en madrass  på golvet, utan varken täcke eller kudde. jag är nämligen i övik och tömmer lägenheten för allra sista gången. idag har jag städat hela dagen, imorgon ska lägenheten besiktas och på lördag lämnar jag tillbaka nycklarna.

missar sista station. hur tråkigt det än känns så får jag försöka göra det bästa av situationen, så det är bara att hålla tummen för att harrys levererar imorgon! ikväll däremot ska jag äta middag och mysa tillsammans med världens bästa aida.


nostalgi

hittade lite bilder på vår gamla dator. minnen. nostalgi.











15 – Mina drömmar

jag drömmer om att göra allt, att se världen, att testa nya saker. vill inte som gammal behöva ångra mig över saker jag aldrig gjorde eller chanser jag aldrig tog. jag vill få vara ung och kunna festa tills jag stupar. jag vill resa jorden runt. hoppa fallskärm. bungyjump. åka karuseller tills jag spyr. jag vill ha fina sommarkvällar med mina vänner. åka på roadtrip. besöka festivaler. bada med delfiner. tatuera mig. plugga. få ett bra jobb. jag vill hitta den sanna kärleken. gifta mig. skaffa fina barn. jag vill leva ett bra liv, tillsammans med de människorna jag älskar.


14 – Bloggfavoriter

förut följde jag alla stora bloggar. kissies, blondinbellas, kenzas, dessies, paows osv. men nuförtiden läser jag bara mina vänners bloggar. finner dom mer intressanta.


13 – Mitt hem

hemma för mig är axvägen. vårt röda tegelhus med vit balkong och en skruttig gammal volvo på uppfarten. under en kort stund hann nygatan 3b i örnsköldsvik bli mitt hem. och innan det bodde jag på torsgatan här i stan. nu skulle jag mer än allt vilja ha en egen lägenhet igen, ett eget hem.


there will come a point in your life when you realize who really matters

de två senaste kvällarna/nätterna har jag tillbringat med finaste emmy och caroline i drängsmark. tvspel, vin, skratt, oth och mys beskriver nog dessa dagar rätt bra. skönt med ledighet, men imorgon är det jobb som gäller igen 6.45-16.15. 


04.44


12 – i min handväska

min handväska innehåller allt. det jag hittar i den just nu är: en tandborste, smink, en hårborste, en kam, en parfym, tamponger, en tändare, två tuber handkräm, hårsnoddar, en nagelsax, en pincett, en mobilladdare, en börs, en tröja, ett par vantar, två enkronor, ett ihopskrynklat cv, ansiktskräm, en deo, tre drinkpinnar, hörlurar, örhängen och lite sand.


11 – min första kärlek

min första riktiga kärlek, den enda killen jag någonsin älskat på riktigt heter tobias holmström. fredagen den tjugonde juli år 2007 träffade jag honom för första gången, och jag föll för honom direkt. två veckor senare, den tredje augusti blev det jag och han. tillsammans fick vi tre underbara år och det är med honom jag delar mina allra finaste minnen.


min sextonårsdag.
jag hoppas att du har det bra!


09 – min musiksmak

det här kanske låter konstigt, men jag lyssnar inte så mycket på musik. och när jag väl gör det så beror det oftast på ameli. vad det är hon lyssnar på har jag ingen aning om, men bra är det!

ps. hoppar över fråga 10 eftersom jag bara haft på mig morgonrock och arbetskläder idag.


08 – min favoritplats

utomlands. helt klart. om jag måste välja mellan nån av platserna jag besökt så skulle jag nog säga grekland, parga. det var underbart.


it's impossible to live without failing, unless you live so cautiously that you might as well not have lived at all - in which case, you fail by default

julen och nyår har varit underbar. har fått jobba mycket, myst släkt och vänner och skålat in 2011. ska lägga in bilder från både julafton och nyårsafton så fort jag fått det skickat till mig.

idag har jag jobbat, imorgon ska jag göra samma sak, sedan spenderas kvällen med finaste lovisa. onsdagen tillbringar jag i drängsmark med emmy och carro, sedan får vi se vad jag hittar på resten av veckan. nu ska jag lägga mig och kika på film tills john blund bestämmer sig för att hälsa på mig. Kan försöka göra en punkt från listan imorgon också, nu är jag alldeles för trött. natti!


RSS 2.0