12.36

Sådär, då hade man tvättat för första gången här i övik. Två maskiner blev det, en mörk och en vit. Nu väntar jag på att tvätten i torkskåpet ska torka, och medan jag gör det så hade jag tänkt passa på att diska, dammsuga, hänga kläder och lägga ut mattan! Planerna för kvällen är inte riktigt spikade men det blir nog lugnt eftersom skolan börjar 10.00 imorgon, och jag är nervös som fan.

ALANYA

Heta dagar på stranden, sköna kvällar på svenskturken, galna nätter, trevligt sällskap. Det är alanya för mig!






























first night

då hade man sovit första natten i lägenheten (tillsammans med mamma och pappa) så inatt blir första natten ensam. just nu sitter jag och äter mackor med ost och kalkonskinka, någon form av middag när man inte är så hungrig. Känner på mig att det här kommer bli hur bra som helst, lägenheten är iallafall döfin och jag trivs jättebra redan, trots att det är lite ensamt. Ikväll ska jag troligen på fest hos några här i närheten :) Bilderna från turkiet och bilder på lägenheten lägger jag troligen in imorgon! kommer även bli bättre på att blogga nu när jag bor själv, det är ett löfte! PUSS

alanya 2010

Alanya var undebart, bättre än så. Vi tog det lugnt på stranden, träffade både kända och okända ansikten, drack goda drinkar, sov alldeles för lite, blev sjuka och levde livet. En vecka var alldeles lagomt men just nu hade jag absolut inte tackat nej till en vecka till. Tack till alla er som gjorde resan oförglömlig. Störst tack till Lisa, men även till Charlotta, Josse och Bea, Göteborgskillarna och alla andra vi träffade och umgicks med! Veckan i alanya är helt klart den sjukaste veckan i mitt liv, och definitivt den roligaste.

Väl hemma i Skellefteå, förkyld som fan står det packning och flytt på schemat. Har fått ihop en del kartonger och fler lär det bli. Bor hemma i fyra dagar till, sen bär flyttlasset av till övik, förväntansfull och livrädd. Verkligheten har minst sagt kommit ikapp mig.

bilderna från turkiet lägger jag upp i veckan!

TURKEY

Nu sitter jag och väntar på att lisa ska komma hit så vi kan äta och fara. Har så gott som packat klart, det är bara småsaker som saknas. Taggar utlandet i mängder. Om fyra timmar (15.30) börjar vi rulla mot umeå flygplats. Klockan 19.30 måste vi ha checkat in (och fikat) och klockan 20.30 lyfter planet mot turkiet!! vi landar på flygplatsen i antalya klockan 02.05 lokal tid och hoppar därefter på bussen mot alanya och hotellet. Det ska bli så hilma skönt att få komma iväg en stund, även om det bara rör sig om en vecka. Sol, bad, god mat och goda drinkar sitter aldrig fel, och med lisa som sällskap kan det inte bli annat än kung. Är hemma igen sent på onsdagskväll!


roadtrip med brudarna

Klockan ringde vid 06.00-tiden imorse, klev upp och åt en macka och begav  mig mot lisa. Vi tankade volvon full och körde mot drängsmark för att hämta upp carro och emmy. I drängsmark kopplade vi på släpen och började vår resa mot haparanda och finland! Efter halva vägen bestämde vi oss för att det var dags för fika, parkerade på första bästa p-ficka och hade picknick på släpen. Ett kissäventyr hann vi också med. Strax innan halv 11 hade vi nått vårt mål, IKEA. Där gick vi (mest jag) och shoppade loss. Köpte mest nödvändiga grejer inför flytten, men det var lika kul ändå. Efter att vi gått halva varvet pausade vi för lunch, kycklling och pommes. En halvtimme senare, mätta och belåtna fortsatte vi vår tur runt IKEA. Efter att fått hjälp med att styra vagnen och packa den full med saker var vi klara kring 14.00-tiden. Vi fortsatte då vårt äventyr mot finland och alko där det inhandlades en hel del onyttigheter.

Där skulle egentligen äventyret ha tagit slut, men tro mig.. det hade inte ens börjat. Efter att ha smitit från tullvakten, kört mot rött, kört vilse, tappat bort mobilen (som senare återfanns av en man vid namn mikael) kört åt helt fel håll, och andra oturligheter som jag kanske inte bör nämna här i bloggen var vi tillslut hemma, några timmar senare än vi trodde.

Det var helt klart en dag jag sent kommer att glömma. Tack tjejer för att ni följde med, det var hur roligt som helst! Tack för all hjälp. Men framförallt, tack för sällskapet :)

Nu kallar sängen på mig, och det är väl på tiden med tanke på att väckaren ringer samma tid imorgon som idag. Och klockan 07.00 vankas det arbete i vanlig ordning. Bilderna från resan lägger jag in imorgon. Lägger kanske in bilderna på lägenheten också, om jag får tag i mammas kamera (inte för att jag vet om det är särskilt mycket att se men) Tänkte nu avsluta detta inlägg med cat shit och godnatt!


far away

Om några timmar rullar jag och mina brudar (emmy, lisa och carro) mot haparanda och finland, känns undebart! Något som inte känns lika fullt underbart är att jag typ inte kunnat sova på hela natten. Kommer vara gode trött imorgon.. men det är sånt man får ta. Om jag orkar när vi kommit hem efter resan hade jag tänkt ladda upp lite blandade bilder från sommaren, annars tar jag det på onsdag efter jobbet och stan. PUSS

rubrik

Har varit riktigt förkyld ett par dagar men nu har det börjat lägga sig lite, känns skönt! Ikväll var jag förbi lisa med en resväska och stannade någon timme. Imorgon ska jag ta hand om massa skittråkiga men nödvändiga saker så som: ringa lönekontoret, kolla på ett matbord, köpa en mikro, betala hyran för augusti, fixa en pärm med register för viktiga papper, fylla i blanketten för studiebidrag och göra en adressändring.. Om någon känner för att byta liv imorgon är jag mer än sugen.

På tisdag ringer klockan 05.45 så jag hinner äta frukost innan jag sätter mig i bilen och kör mot lisa, för att senare köra till drängsmark och koppla på släpen och hämta upp emmy och carro innan vi kör mot IKEA! (och alko) Blir nice=) Nu ska jag snart lägga mig så jag orkar upp imorgon.

Sitter på mammas dator och har därför inte så mycket till bilder att bjuda på. Bilderna på lägenheten och andra bilder från sommaren kommer senare!


Carro, Emmy och Jag på studenten!


RSS 2.0