GOD JUL ♥

har nog inte riktigt fattat att det faktiskt är julafton idag. nu ska det mysas med familjen och mormor. jag bara älskar julen


Because you truly ARE the worlds greatest

Dag 07 - Min bästa vän

Emmy Andersson, min allra bästa vän. Du betyder så otroligt mycket för mig. Du får mig att skratta, du får mig att må bra. Du finns där för mig när livet är tungt och ställer alltid upp när jag behöver en axel att gråta ut på. Jag hoppas verkligen att du inser hur oerhört tacksam jag är för det. Att ha en vän som dig är helt fantastiskt, jag trodde faktiskt inte att vänskap som vår existerade. Du känner förmodligen mig bättre än jag känner mig själv och du får mig att vara så mycket "jag" som jag möjligen kan vara. Du får mig att göra galna och helt sjuka saker, men samtidigt känner jag mig så fruktansvärt trygg med dig. Du är den där speciella personen som man kan sitta och prata med i flera timmar, om allt, om inget och jag litar på dig mer än på någon annan. Jag ville bara säga att du är underbar och att jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jag önskar att du kunde se dig själv så som jag ser dig, för i mina ögon förtjänar du hela världen ♥



Through life you will meet one person who is unlike any other.
You could talk to this person for hours and never get bored,
you could tell them things and they won't judge you.
This person is your soulmate, your best friend.
Don't ever let them go.


asleep at heavens gate

Värdelös uppdatering, jagvet. Vet inte ens vad jag gjort sen sist jag skrev. Helgen spenderades tillsammans med tjejerna, madrassåkning i vitbergsbacken, sällskapsspel och charader. Och sen i söndags har jag varit med hanna och cissi. Tidigt imorgonbitti ska jag träffa en läkare på vårdcentralen för att göra någon slags undersökning. Sen ska jag inhandla lite julklappar och andra välbehövliga saker tillsammans med carro. Luncha med farmor hade jag också tänkt hinna med. Förutom det ska jag jobba, så mellan 13-21.15 befinner jag mig på ett boende på anderstorp. Inskolning imorgon och på torsdag, äntligen!

På tal om något helt annat. Den där listan jag håller på med går ju inte överdrivet bra. Ska försöka komma igång igen. Har börjat på punkt sju hur många gånger som helst, men det är svårt. Kommer nog något inlägg från den imorgon.


every day may not be good, but there is somthing good in every day

igårkväll hängde jag med lovisa. en helkväll med skitsnack om allting mellan himmel och jord. skönt att ta igen mycket av det vi missat när vi inte umgåtts på ett halvår. idag är jag sjuk, hosta, snuva och ont i halsen. så kvällen spenderas nog mest troligt framför tvn under en filt eller två.




papi

grattis på födelsedagen pappa♥


dag 06 - mina syskon.

Siv Linnea Ameli Winnberg. Trots att vi ofta bråkar, skriker att vi hatar varandra, slåss och kallar varandra dumma saker så älskar jag dig hur mycket som helst.

Tillsammans med dig har jag så många minnen, troligtvis mer än med någon annan. Alla campingutflykter, alla dagar i stugan, alla utlandsresor, myskvällar hemma i soffan och alla hemligheter. Det är synd att du inte minns lika mycket som mig  från när vi var små. Men jag kommer aldrig att glömma alla "ont i magen, ont i huvudet, ont i benen" för att jag skulle städa vårat rum eller bära dig uppför alla trapporna till lägenheten. Alla kojor vi byggt, både hos farmor och i stugan. När malin skrämde dig på bryggan och du ramlade i vattnet. Eller att du dök ner i botten i turkiet och slog ut halva tänderna.

Jag älskar dig, för allt du är. Både dina bra och dina dåliga sidor (även om jag aldrig skulle erkänna det när vi bråkar) Jag är så glad att jag fick växa upp tillsammans med dig, att jag får ha dig vid min sida. Jag hoppas att du känner samma sak. Jag kommer alltid att finnas för dig, vad som än händer. Kort sagt, du är världens bästa syster.


















dag 05 - vad är kärlek?

För mig är kärlek trygghet, att kunna älska och bli älskad tillbaka. Att vilja ge någon hela världen och veta att någon känner precis samma sak. För mig är kärlek att avsluta varandras meningar, att känna sig värdefull genom att kolla någon i ögonen. Kärlek är värme, lycka!





we live for the weekends we'll never remember

har varit inaktiv några dagar, men är nu back on track! fredagkvällen tillbringade jag med världens bästa och finaste brudar på station och i lördags bakismyste jag och lisa med chips och dip. kanske kommer upp lite bilder från fredagen någon dag i veckan, om emmy skickar villsäga:)




emmy¨ärkunbg

efter 10 misslyckade försök att logga in på bloggen så är jag äntligen onloggd! ikväll rockar jagme värders bästa tejejer :D station sen, :D:D:D:DD

dag 04 - 10 saker du inte visste om mig.

Hur svårt som helst att komma på 10 saker ingen vet om mig, men jag ska göra mitt bästa!

1. Jag är rätt kräsen när det gäller mat, men när det bjuds på något gott kan jag äta hur mycket som helst. (bottenlös, emmy vet vad jag pratar om)
2. Jag är fruktansvärt glömsk. Viktiga saker som skolarbeten, möten, vart jag lagt mobilen osv glömmer jag alltid. Men saker som inte har någon som helst betydelse kommer jag alltid ihåg.
3. Jag har fortfarande svårt för höger och vänster. Speciellt när jag blir stressad, då är det helt omöjligt och framförallt när jag kör bil.
4. Jag har fräknar på sommaren, men inte på vintern.
5. Jag har väldigt dåligt tålamod.
6. Jag har fobi för smutsig disk, tycker det är vidrigt. Disktrasor är utan tvekan äckligaste som finns.
7. Jag älskar att sova. Skulle lätt kunna sova 15 timmar per dygn och sedan bara ligga kvar i sängen ytterligare några timmar.
8. Jag funderar mycket på vad som händer efter döden, på jordens undergång osv.
9. Jag pratade så gott som flytande innan jag lärde mig gå när jag var liten.
10. Jag är väldigt ofta för lat för att stå i duschen, så jag sitter nästan jämt ner när jag duschar.


dag 03 - min önskelista.

Började skriva på dethär inlägget igår, men det kom nåt i vägen så jag fortsätter nu istället. Utmaningen för dag nummer fyra kommer jag att lägga upp ikväll.

Högst upp på min önskelista är nog en resa. Nånstans långt bort, kanske till thailand ett par veckor. Ett jobb skulle inte heller sitta fel, en egen lägenhet, obegränsat med pengar eller varför inte ett lyckligt liv. Men om jag ska vara realistisk så önskar jag mig en ny mobil, kläder, en parfym och pengar. Kommer troligtvis att få det sistnämnda, men det får väl duga det med.


@cissi

hoola, just nu befinner jag mig hos cissi tillsammans med henne och hanna. jag och cissi ska fixa våra cv:n och skicka in dom till nåt bemanningsföretag i norge. förhoppningsvis är det väl någon som finner oss intressanta och ger oss jobb, i så fall åker vi mot norge så snabbt som möjligt. kan bara bli bra.


dag 02 - mina föräldrar.

Min mamma heter Helen Winnberg och är 46 år gammal. Född och uppväxt i Blåviksjön strax utanför Lycksele. Hon jobbar som skötare på psykkliniken. Hennes fritid spenderar hon gärna i soffan framför en bra film med en skål ostbågar tillsammans med min far.

Min pappa heter Göran Winnberg och är 57 år gammal. På den gamla goda tiden var han gangster, från hamn. Nu jobbar han på psykkliniken (han med) och på fritiden sysslar han med släktforskning. Älskar att resa och drömmer om en segelbåt.




Mina älskade föräldrar. Jag kanske inte säger det tillräckligt ofta men ni är det bästa som finns. Fastän vi bråkar och säger saker vi inte menar så vet jag att ni alltid finns där för mig. Tack för en fin bardom, för alla minnen, alla resor och alla skratt. Men framförallt, tack för att ni är ni!


övik

jag saknar övik, idag mer än andra dagar. mina fina klasskompisar ska ikväll mellan 16-22 skriva tenta och jag önskar er all lycka till! jag saknar min lägenhet, alla kompisar, att gå på harrys varje fredag. ska förhoppningsvis åka och hälsa på väldigt snart, längtar!!!!!!


Lägenheten

Korridorsfest, frida och jag

Internatet


jag har nog världens finaste bästis♥


dag 01 - om mig.

Jag heter Eva Nina Martina Winnberg, tilltalsnamn Nina. Lyssnar även på ninis, kanin, kiwi och andra fina smeknamn jag samlat på mig under åren. Jag föddes söndagen den 15:e september år 1991 på Skellefteå BB, vilket gör mig 19 år gammal. På gymnasiet gick jag Thoren Business School, där jag träffat, lärt känna och kommit världens bästa klass så himla nära. I dagsläget är jag arbetssökande så den som har jobb till övers får gärna höra av sig. Påbörjade högskolestudier i övik men har tagit studeieuppehåll och flyttat hem igen.



utmaning

för att ha nånting att skriva om hade jag tänkt göra precis som ameli, hanna, cissi osv och göra en sånhär utmaning!

01 – Om mig
02 – Mina föräldrar
03 – Min Önskelista
04 – 10 saker du inte visste om mig
05 – Vad är kärlek?
06 – Mina syskon
07 – Min bästa vän
08 – Min favoritplats
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Min första kärlek
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter      
15 – Mina drömmar     
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne 
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Min barndom    
20 – Min dag
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor   
22 – Det här upprör mig 
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – Min första kyss
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor  
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester     
30 – Om det här vore min sista dag 

irriterad.


it was only just a dream

Har precis käkat middag och funderar nu starkt på att ta en dusch, går nämligen fortfarande i pyjamas. Har skrivit klart mitt cv idag, och nästan registrerat mig på vikariesamordningen. När jag var klar insåg jag att jag missat två eller tre punkter, så jag måste nog göra om det. Men nu vet jag iallafall hur man gör, så det går nog snabbt. Ikväll vaknas mys och imorgon ska jag befinna mig på arbetsförmedligen klockan 10.15 för nåt slags möte. Innan det ska jag dock hunnit skriva mitt personliga brev. Hatar sånt, vet aldrig vad jag ska skriva. I helgen ska jag förhoppningsvis umgås lite med världens finaste, annars har jag inga planer.


RSS 2.0