I wish you were here

Klockan 20 i 12 klev jag upp ur sängen idag, åt frukost och packade badväskan. Men innan jag och Theresia var på falket hade klockan redan passerat 2. Efter att ha doppat oss i det fruktansvärt kalla vattnet la vi oss på våra handdukar för att sola, men jag tyckte att det nästan var lite väl kallt ute idag. Vid 4-tiden satte vi oss på våra cyklar hemmåt.

Kvällen har spenderats med lilla Lovisa. Efter att vi varit på Ica och köpt godis körde vi till stranden och hade picknick. Det var dock alldeles för kallt och myggigt för att vara ute någon längre stund, och efter cirka en timme var vi redan hemma hos mig framför tv:n och en film. Nu har Lovisa åkt hem och jag sitter här framför tv:n och ser på Miami Ink.

Imorgon står det gräsklippning och tvättning på schemat, kanske inte sådär jättekul när jag såg att det skulle vara toppenväder ute. Men det löser sig säkert! På kvällen ska jag förmodligen övningsköra, om pappa håller det han lovat vill säga. Det är ju trots allt bara en vecka kvar tills min första körlektion och jag som inte ens kan köra bil, hur ska detta gå? Som tröst efter denna bedrövliga dag kommer Tobias till mig vid 11-snåret och håller mig sällskap ända tills på söndag. Jag hade dessutom tänkt hinna med att vara med Theresia här emellan. Vi får väl se ur morgondagen slutar!


bildbomb


Jag och Emmy VS Tobias och Anton (vi vann båda gångerna!)

Vår plats på Lyckan.

Tobias, Stig-Bertil och Tor.

Såhär såg bron ut efter att vi ramlat i.

Jag, Theresia och Carro på midsommar.

Fiskarkungen.

Och en inte så pigg Nina.


a world of dreams

Det här med blogg på sommaren kanske inte var någon hit. Det började inge vidare, men vi ser väl hur fortsättningen ser ut. Jag kommer uppdatera när jag känner för det.

Den senaste veckan har jag varit på vift. Det började med att jag åkte till Norsjö som sedan blev en spontan-resa till Lycksele. Vi fick låna mormors lägenhet som på sommaren bor i sin sommarstuga. De fyra dagarna i lycksele spenderades bland annat på stranden på lyckan, i stugan eller vid dvdn i lägenheten. Vi fiskade en del och fikade i mängder. Klockan halv 6 igårkväll parkerade vi bilen på uppfarten i Norsjö och blev genast bjudna på grillat. Sedan for vi till Erik där vi såg film och badade, och efter några timmar drog vi till Bjursele och hälsade på en tväris. Kan inte säga att veckan vart något annat än lyckad.

bildbomb kommer imorgon !

ska vi säga femte gången gillt?

...och så testar vi igen, denna gång med ny kamera!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0