det var på tiden va?

Nu kommer bilderna från huvudstaden. Jagvet att det var länge sen, men bättre sent än aldrig? Så varsågoda, här är Stockholm i bilder!


Erik och Lisa i tåget på väg ner

Sötlisa

Tacobar

Godricka

Drottninggatan

Shoppingpaus

Grönalund

Insane!!!

Glass i stora lass

Mitt crew

Älskling

Gamla stan

På väg mot slussen tror jag

Sveriges smalaste gränd

Samma gränd igen

Hemfärd

 


are you okey?

Det var ett tag sen, iknow. Just nu sitter jag hemma och as asförkyld, snoret rinner.. bokstavligt talat! Den senaste veckan har varit den värsta veckan hittills i mitt liv tror jag. I fredags blev jag och tobias förföljda och hotade på väg hem från max. I måndags försvann mobilen, och vilar nu på botten av skellefteälven. På tisdagen var det storbråk här hemma som ledde till det ena och det andra. Och sen i onsdags har jag legat sjuk. Som pricken över i:et är tobias utomlands till på onsdag och till veckan väntar minst två prov.


När jag får tummen ur röven ska jag ladda upp stockholmsbilderna, men det får helt enkelt vänta. Nu ska jag fortsätta se film, fortsätta nysa, snora, hosta och allt annat som hör till.

det bästa jag vet

hej jag vet att min uppdatering suger, som alltid. huvudstaden var kung, och bilder kommer förmodligen imorgon, då kommer jag även att skriva om vad vi har gjort osv!

Idag har det inte hänt mycket alls, friluftsdag typ. imorgon börjar jag 08.15 och slutar 09.25, och efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra.. men det lutar åt en långprommis och turismplugg. kan behövas.

jag älskar dig tobias.
även om du inte ser ut att tycka om mina pussar.


RSS 2.0