14.28

Då var det fredag igen, skönt! Synd bara att man har tonvis med plugg och en miljon böcker som måste läsas, vet inte riktigt vart man ska börja. Böckerna jag beställde har fortfarande inte kommit trots att jag fick mail att dom hade skickat det i tisdags.

Veckan har gått bra, internatet var riktigt roligt faktiskt. Vi körde mycket samarbetsövningar och olika samtalsgrejer. Känns som man har lärt känna dom flesta i klassen lite bättre nu och vi i basgrupperna har kommit varandra mycket närmre. Annars har veckan bestått av föreläsningar.

I helgen har jag inga riktiga planer. Vet att jag måste plugga, dammsuga och handla. Så det är väl bara att börja! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt tror jag, förmodligen lite häng med aida, men vi får se:)


frida och jag på förfesten hos mig i fredags!


ketchup

Det har nu gått åtta dagar sedan jag anlände till övik, en skolvecka har passerat. Det går bra och livet rullar på, men det är ganska tråkigt och ensamt. Insparken är nu över, likaså festerna (vilket känns ganska skönt faktiskt) Nästa vecka tar vi tag i plugget på riktigt. Grupparbetet ska påbörjas och förhoppningsvis kommer böckerna jag beställde nu i veckan. På onsdag drar min klass på internat över natten, vad vi ska göra där har jag ingen aning om.. men det lär vi väl märka :)

Nu ska jag diska bort efter middagen (makaroner och köttbullar) sedan ska jag gå över till aida för lite häng!


RSS 2.0