silly boy

sitter i datarummet och pumpar skitbra musik! ett bra sätt att starta dagen på tycker jag.
Klockan är 08.53 och jag har redan duschat, lyssnat igenom alla låtar till dansen, gjort mig klar med smink osv, druckit en kopp te, sett vakna med the voice, kollat på kort och läst alla världens bloggar. Och ändå börjar jag inte förens om en timme... Det är så typiskt att man ska vakna tidigt de dagar man verkligen får sova ut, och sen försover man sig de dagar man verkligen har mkt att göra.

Funderar på att ta mig en smörgås och kolla vad tv:n visar denna tid på dygnet. Skulle tippa på tv-shop? Klockan 09.30 börjar jag nog cykla mot skolan i lugn och ro (för en gångs skull kan jag ju faktiskt ta det lugnt) Sen har jag någon timmes svenska, lunch och sedan avslutas dagen med tre timmars dans på campus. Måste ju faktiskt erkänna att mina vader känner av gårdagens pass!

En annan sak som jag funderat på är att byta design på min blogg, nu är jag less, ge mig nått nytt! Kanske ska ta och gulla lite med theresiasötnos =D

pusss !


(mammas dator = gamla bilder)
förra hösten? eller därförra kanske..


is this a dream?

heeejje!  Igår körde jag tillsammans med emmy till umeå för att shoppa osv , jag kom hem med ett par nya skor, en mössa och ett par jeans. Emmy kom hem med två tröjor, en jacka och en mössa. Vi hade det jättemysigt!!!! måste göras om. Kvällen spenderades med hanna=D

Jag ska snart äta middag, det vankas tacogratäng med tacochips och sallad <3<3<3<3
Och sen kommer min älsklingsbästavän hit och håller mig sällskap =D fick nämligen nyss ett sms där det stod att hon köpt massor med gottis till ikväll, can´t wait.


världens sötaste shoppingtjej med solen i ögonen :*

 


RSS 2.0