yran

 

en mindre lyckad fredagkväll och en riktigt rolig lördagkväll i umeå! tidigt på fredagsmorgonen bussade jag och emmy ner till umeå. köade utanför tatueringsstudion, gick på stan, gjorde oss klara, emmy tatuerade sig, sen drog vi och åt pizza och festade i täfteå med trevligt folk. kvällen slutade dock mindre bra och vi åkte hem till skellefteå med bil under natten. hade därför planerat en lugn lördagkväll hemma i soffan, men istället drog jag på husvagnsinvigning tillsammans med "familjen" och spenderade även lördagkvällen i umeå. och om man bortser från att jag fick torka en hel del spya från golvet i husvagnen så var lördagen kung!





älskade fredag

ut och gå, duscha, äta lunch/middag och sen iväg och jobba! imorgon umgås jag med tjejerna och söndag jobbar jag natt. känns verkligen att man är tillbaka i gamla rutiner igen.



13 maj

saknar hemavan. saknar hanna.


STOCKHOLM



















tack för fyra underbara dagar, världens bästa vän!


VALBORGS














HEMAVAN


















































1 maj

gårkvällen var underbar! grillning och mys hos theresia, cykelfest, efterfest hos pontus och efterefterfest hos jens. lägger upp bilderna när theresia skickat sina. hemavanbilderna kommer upp imorgon. nu kallar sängen, puss!


RSS 2.0