STUDENTEN

Studenten var awsome. Dagen började med hårfixning och sminkning sedan bar det av mot älven för champangefrukost med världens bästa treor. Efter det var vi och fotograferade oss på Anderstorp inför studentkatalogen. Klockan 12.00 var vi alla i kyrkan, prästen sa några ord, psalmer sjöngs och betygen delades ut. När vi kom ut ur kyrkan stod alla släktingar där utanför och viftade glatt med plakaten. Innan det var dags att hoppa på skrindan blev de flesta överösta med blommor och nallar. I skrindan åkte vi från Alhemskyrkan till centrum där vi klev på scenen och sjöng litegrann.

Vid 14-tiden bar det av hemåt igen där jag duschade, åt fantastiskt god mat och fick otroligt fina presenter. På kvällen träffades vi i klasserna återigen för sista gången. Det skrattades en hel del och kvällen var så gott som underbar.












Tack till er treor som gjorde denna kväll till världens bästa. Men framförallt, tack för dessa tre år. Det har varit underbart att gå med er, och jag kommer sakna er hur mycket som helst. Förhoppningsvis ses vi alla igen. Jag älskar er, ni är bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0